miercuri, 9 mai 2012

Ce sa purtam sezonul asta Primavara/Vara 2012

S-a incalzit afara, si cred ca toate fetele asteapta cu sufletul la gura trendurile de primavara/vara, cel putin eu da.
Sa vad ce mai apare nou, ce haine sa scot de la naftalina, ce sa nu arunc (ca ma apuca cate o sesiune de aruncat cand vad ca nu mai incape nimic in sifonier), dar am observat ca moda tot revine si ma gandesc, decat sa le arunc le bag in saci, si, pana la urma uit de ele pana la urmatoarea curatenie generala.
Anul asta sunt atatea trend'uri, ca sigur gasim noi ceva prin sifonier, dar avem si o ocazie sa ne luam hainute noi, doar suntem femei, avem shopping'ul in sange.Ca nu degeaba designerii incearca sa creeze ceva nou in fiecare sezon pentru toate gusturile, si cred ca de data asta s-au intrecut pe ei.

Primul lucru care mi-a atras atentia, evident, TOPUL. La piece de resistance din garderoba noastra. Sezonul asta il gasim in toate modelele pentru orice forma a corpului fie ca e para, mar, clepsidra , tub.Ascunde colaceii sau poate sa puna in valoare un abdomen super plat.

Topuri decupate/scurte

Temperaturile incep sa creasca, si cu siguranta topurile decupate, scurte sau cele tip bustiera vor fi un must have in sezonul acesta.Tin sa precizez ca aceste topuri se pot purta doar cu fusta sau blugi cu talie inalta.
In cazul in care optati pentru un top pana deasupra talie mai largut si aveti probleme cu burtica nu va panicati, il puteti asorta cu un maieu stramt si lung pe dedesubt intr-o nuanta contrastanta sau in acceasi paleta de culori ca si topul.
ASOS
ASOS
ASOS
ASOS
Tot din aceeasi categorie e si Topul cu sutien. Prezinta un avantaj pentru femeile cu un bust mai generos pentru ca nu mai e nevoie de sutien, sustine bustul frumos, si il gasim in orice nuanta si imprimeu.


ASOS
ASOS

ASOS
ASOS

Imprimeurile florale

Odata cu sezonul cald apar si imprimeurile florale. Sezonul acesta designerii au propus imprimeuri florale mari si indraznete, nu ca in alte sezoane in care imprimeurile erau foarte mici. In materie de culori insa nu este nici o regula. Acest tip de top este perfect pentru oricine, fie ca are putina burtica sau nu, pentru ca imprimeul in general mascheaza partile nedorite. Un lucru de care putem tine cont in sezonul acesta este ca designerii au propus ca fusta sau pantalonul sa fie intr-o nuanta care se regaseste in top. 
BERSHKA
ZARA

ASOS
ASOS

Dantela si tricotajele fine

 Dantela este de cativa ani in atentia designerilor. Iar anul acesta se regasteste sub multe forme, in combinatie cu materiale compacte, sau topuri simple. Un alt material asemanator este reprezentat de tricotajele subtiri. Fie ca sunt crosetate, in totalitate sau in combinatie cu materiale fine, sunt ideale pentru o tinuta office. Dar poti fi purtate si la o tinuta casual, daca doriti sa obtineti un plus de rafinament. Nuantele preferate in acest sezon sunt cele nud dar si clasicul negru.
NET-A-PORTER
ASOS
ZARA
ZARA
ZARA
ASOS

Peplum

Tipul acesta de top este preferatul meu. Este reprezentat de un volan atasat in jurul talie pe bluze sau fuste. Sezonul acesta bluzele peplum sunt la mare cautare, deoarece dau o elenganta aparte tinutei, ascund colaceii nedoriti, si ofera iluzia unei siluete clepsidra.
ASOS
ASOS

ASOS
ASOS

Animal print

Cand spunem animal print ne gandim repede la leopard, care a tot fost prezent sezoanele trecute in garderobele noastre.Anul acesta designerii au mers la un alt nivel si conceptul de animal print cuprinde print’uri mai finute de leopard, crocodil, piele de sarpe, dar si imprimeuri cu animale si pasari.
ASOS
ASOS

ASOS
BERSHKA
BERSHKA
ZARA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu