vineri, 11 mai 2012

Fusta maxi

De indata ce au aparut colectiile designerilor pentru primavara/vara 2012 am realizat ca fusta maxi ar fi unul dintre cele mai in voga tendinte ale sezonului. Si judecand dupa imaginile site-urilor de specialitate si fotografiile celebritatilor, fustele maxi au devenit deja un must have in dulapurile tuturor femeilor care apreciaza fumusetea si stilul.

Aceste fuste maxi vin intr-o varietate de culori (rosu, albastru, piersica, corai, verde, turcoaz, precum si neutre cum ar fi alb si negru, dar si culori pastelate), si imprima ( printuri salbatice, dungi, florale, etc). Modelele de fuste maxi sunt si ele diferite ( drapat, asimetric, drept, etc). Avand in vedere o astfel de diversitate este un stil pe care orice femeie il poate aborda.

Cum sa iti alegi fusta maxi potrivita siluetei


  • Femeile mici de inaltime ar trebui sa poarte fuste lungi pana in pamant cu o bluza cu decolteul in v si tocuri, pentru a le alungi silueta. Cu toate acestea, ar fi intelept sa stai departe de printuri, pentru ca acestea au tendinta sa va arate mai scunde.
ZARA
ASOS


  • Pentru femeile cu sanii mari si/sau umeri lati, va sfatuiesc sa incercati fustele maxi despicate pentru a crea o balanta.


ASOS
ASOS



  • Femeilor inalte le propun fuste maxi in doua nuante separate de o linie orizonta, sau un imprimeu in partea de jos. Pe care le puteti combina cu balerini sau sandale cu talpa joasa, un bolero sau un blazer scurt, pentru a va ajuta sa obtineti iluzia unei silueta mai scurta.

ASOS
ASOS
ASOS













  • Femeile cu o silueta subtire pot purta fuste maxi din materiale mai solide simple sau cu diferite imprimeuri, si de asemenea pot purta fusta maxi plisata care este vedeta sezonului acesta.

NISSA
NISSA
ZARA














  • Femeile cu silueta para pot purta fuste maxi cu pliuri in partea din fata si fuste A line, intr-o singura culoare sau cu imprimeuri finute.

TIBI
ASOS
ASOS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu